supermarkt-bezorgservice-ah

Aldi bestellen

Aldi bestellen

Online boodschappen doen bij Aldi? Handig en tijdbesparend: de Aldi webwinkel? De cijfers liegen er niet om. Het blijkt dat om en nabij 10 t/m 18,2% via internet boodschappen doet. De belangrijkste reden? “Efficiënt” vindt Lukas (46) uit Arc-Ainières. Rimke (44) uit Jodoigne vindt het vooral handig vanwege: “alles wordt gewoon in de keuken bezorgd”. Bij Aldi bestellen gaat eenvoudig. Je kiest de gewenste boodschappen en je kiest de dag + tijdstip dat je het wil ontvangen. Niet zelden is het een optie om het af te halen. Het online assortiment verschilt per supermarkt. Bij enkele supermarkten koop je bijv. gewoon Stegeman Zacht gegaarde schouderham, Café Oké Biologisch snelfiltermaling of Groene thee sinaasappel & papaya. Of specifieke merken als Heineken. Bij sommige andere online supers kun je online alleen terecht voor wijn, bloemen of gebak. Navigeer meteen naar de Aldi webshop, en bekijk wat er online te bestellen is.

Via internet boodschappen doen
Zodra je begint met online boodschappen doen, check dan of je in het bezorggebied valt. Veel shops bieden een postcode-check hiervoor. Vul bijvoorbeeld in: 9412PB. Het is zeker een optie dat er in Benthuizen wel bezorgd wordt en in Bernissart niet. Onthoud bij Aldi online boodschappen doen dat er bezorgkosten in rekening gebracht kunnen worden. Deze bezorgkosten zijn vaak zo rond de €1,8 en de €3,7. Een pick up point is goedkoper of gratis.

Online bestellen Aldi

Er werd een review ingestuurd van Aymen uit Westhoek, een vader die online boodschappen bij Aldi wilde doen. Er werdt echter niet bezorgd in zijn omgeving. De online Aldi webwinkel in nog sterk in ontwikkeling. Daarom wil ook Juliëtte (Nethen) via een mobiele app boodschappen doen. Ze besteld vaak Perla zachte cappuccino capsules, maar ook BASIC Mix nuts & raisins. Haar lievelings producten komen van Yakult en Schär. De Aldi webshop zal bij elke supermarkt bezoeker populair worden. Een nuttig gewin van online boodschappen doen bij Aldi is: je bespaard tijd. De boodschappen bestel je vanuit je luie stoel. Binnen een kwartier is alles besteld. Vroeg in de morgen (10:30), overdag om 14:00 of ’s avonds (20:50). Online bestellen Aldi zal ook een kostenbesparing realiseren. Je kunt maximaal profiteren van aanbiedingen. Verder koop je alleen wat je nodig hebt. Een flesje Perenwijn of producten voor gerechten als varkensfilet met appels en gorgonzola. Is het wat voor jou? Bij Aldi online boodschappen doen!

Lees naast informatie over Aldi bestellen ook verdere Aldi details op de pagina’s Kortingscode Aldi en Aldi folder.