supermarkt-bezorgservice-ah

Kortingscode Allerhande Box

Sta jij vaak in de keuken? Moet jij altijd de boodschappen doen? Wil jij wel eens wat ontspanning? Kies dan voor de allerhande box van Albert Heijn. Deze maaltijdbox komt erg goed uit de test. Je besteld de box erg gemakkelijk op ah.nl. Natuurlijk mag een Allerhande Box kortingscode dan niet ontbreken. Niemand wil toch te veel betalen voor de boodschappen? Profiteer van extra korting door een kortingscode voor de allerhande box te gebruiken. Dit is erg eenvoudig. Klik hieronder op een van de acties en voer de vouchercode in op de website. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Allerhande Box kortingscode

Ben jij al bekend met de allerhande box? Het is een boodschappenpakket met daarin de producten voor 3 heerlijke maaltijden. Er wordt een receptenboekje meegeleverd waardoor je precies weet hoe en wat je moet koken. De gerechten worden samengesteld door allerhande specialisten. Het is logisch dat je wat korting op de allerhande box wilt ontvangen. Voor jou hebben we daarom de allerhande box aanbiedingen verzameld. Door een allerhande box kortingscode te gebruiken kun je extra profiteren van de box. De normale prijs is al erg scherp. Als je de normale prijs van de ingredienten bij elkaar optelt vallen de servicekosten van de allerhandebox erg mee. Vaak zitten er ook producten in de box die niet in de normale supermarkt te koop zijn.

Korting op de Inspiratiebox

Heb jij interesse in de allerhande box voor 2-personen? Dan moet je de 2 persoons Inspiratiebox bestellen. Wij houden in de gaten of je deze box met korting kunt bestellen. Een klein huishouden van 2 personen kan erg veel baat hebben bij een maaltijdbox. Zo kunnen jullie je tijd besteden aan sport, hobbies of werk, terwijl de inspiratiebox van Albert Heijn het boodschappen doen voor jullie uit handen neem. Wordt geïnspireerd met heerlijk allerhande gerechten en recepten. De prijs van deze foodbox is €35.

Korting op de Familiebox

Bestaat je gezin uit 4 personen of meer? Dan is de 4 persoons Familiebox van AH wel iets voor jullie. De drukte van je gezin kan er soms voor zorgen dat het boodschappen doen er wat bij in schiet. Dan is een beetje hulp van een foodbox toch wel handig? Het allerhande team van AH heeft voor jou familie de ideale oplossing. Een boodschappenpakket vol met lekkere dingen waar je gevarieerde en bovendien voedzame gerechten mee maakt voor het hele gezin. Bekijk direct of je deze allerhande box met korting kunt bestellen. De normale prijs voor deze box bedraagt €45.

Hoe werkt een allerhande actiecode?
Het toepassen van korting op de allerhande box is vrij eenvoudig. Wanneer je de boodschappen in je winkelmandje hebt gelegd (of alleen de maaltijdbox) kun je verder klikken naar “bestellen”. Op deze pagina moet je inloggen of een nieuw AH account aanmaken. Alle producten in je boodschappenlijstje kun je eventueel nog even bekijken op een overzichtspagina. Wanneer je naar het betaalscherm gaat heb je de mogelijkheid een allerhande actiecode in te voeren. Deze allerhande kortingsvoucher geeft je bijvoorbeeld recht op gratis bezorging of goedkopere producten. Houd deze pagina daarom goed in de gaten. Zodra er een nieuwe allerhande aanbieding beschikbaar is zullen we deze toevoegen.