supermarkt-bezorgservice-ah

Attent acties

Attent acties

Het is vast niet onbekend voor jou! De Attent spaarzegels. Ook in februari 2020 zijn er weer veel spaaracties. Je kunt sparen voor dingen als pannen, besteksets, kaartjes voor de bioscoop, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Soms zijn er ook Attent acties voor een gratis boodschappenpakket. Daar spaar je toch graag voor? Een doos vol met artikelen als Tamboerskloof Viognier, Verse room opklopbaar en Argal Chorizo doux van goede merken zoals Oatly en Malibu. Dikwijls vertegenwoordigen deze een waarde van €83,5.

De Attent spaar acties zijn erg leuk voor families. Vaak heb je spaarzegels voor gratis tickets voor dierentuinen en pretparken als Duinen Zathe. Hoe dit werkt? Vaak krijg je een spaarzegel bij elke 19 euro aan boodschappen. Dikwijls zijn er actieproducten waar je een zegel voor krijgt. Bijvoorbeeld 2 Attent spaarzegels bij boodschappen zoals Fanta Strawberry en/of Volle melk houdbaar. De Attent acties van februari 2020 (week 09) zijn zeer interessant! Jochem (21 jaar) woonachtig in Dieden spaart sinds een poos ook Attent spaarzegels. “Geweldig, zo’n gratis boodschappenpakket”. en Rabia (49) uit Spijkenisse is dol op deze acties. “Vorig jaar zijn we met de kinderen geweest naar Sprookjeswonderland. Ik houd er wel van, die Attent acties februari 2020“.

Attent spaaracties

Elke Nederlander en Belg wil besparen. Veel mensen vinden spaaracties Attent februari 2020 handig. Bij bepaalde boodschappen kun jij geregeld een gratis bioscoopkaartje ontvangen of een attractiepark ticket. Het is soms ook een optie te sparen bij Attent voor plaatjes, bestek, glazen en pannen. Leg bijvoorbeeld Ansichtkaarten, Oog of Tarwebrood artikelen in jouw wagentje. Niet zelden ontvang je dan Attent spaarzegels. Hiermee spaar je voor een boodschappenpakket met spullen van Ricola of Jonker Fris of spaar je bij Attent gratis toegangstickets of 2e kaartje gratis voor leuke uitjes. Soms ontvang je koopzegels bij besteding van 10 euro of meer. Soms bij aankoop van producten als Bacardi Oakheart of Hero Portiefruit mango-perzik, of wanneer je een grote verpakking koopt. Controleer direct of er ook een Attent spaaractie is met bestekzegels. Of bekijk een restaurantactie waar jij restaurant-zegeltjes voor kunt verzamelen. Zoë uit Glabbeek-Zuurbemde slaat geen enkele actie over. Er zijn niet altijd Attent zegeltjes. Hier proberen wij alle lopende acties in kaart te brengen. De volgende zondag in februari 2020 bekijken we de nieuwe acties. Dan kan jij bij Attent sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Attent acties ook verdere Attent details op de pagina’s Attent bestellen en Kortingscode Attent.