supermarkt-bezorgservice-ah

Begin alvast aan de Nieuwjaar sale bij Zalando

In het nieuwe jaar is het natuurlijk tijd voor de sale! Bij Zalando begin je het nieuwe jaar alvast iets vroeger met de presale. Hierin kan je alvast een groot aantal artikelen in de uitverkoop bij Zalando kopen. De kortingen verschillen tussen de 20 procent en meer. Jouw favoriete schoenen en kleding koop je lekker met een hoge korting. Met een beetje geluk heb je de producten nog voor oud & nieuw in huis als je ze vandaag direct online besteld in de presale van Zalando.

Korting voor het nieuwe jaar

Nog even snel een nieuwe outfit voor oud en nieuw kopen. Even snel een nieuw outfit voor oud en nieuw kopen dat kan natuurlijk bij Zalando. Je kunt hier terecht voor feestelijke outfits in de presale. Maar je kunt hier natuurlijk ook terecht voor het kopen van een nieuwe outfit die je ook na oud & nieuw kan dragen. De meeste kleding in de presale kan je namelijk iedere dag dragen. Er zit uiteraard een hoop winterkleding bij. Maar de winter is natuurlijk pas sinds kort begonnen, waardoor je de kleding nog lang genoeg kan dragen. Je bespaart zo een flink budget in de presale!
jaarwisseling-zalando-nieuwjaar
Bekende merken doen mee aan de presale.
Aan de presale doen bekende merken zoals Tommy Hilfiger, Gaastra, Nike en G-star mee. De kans dat jouw favoriete merken tussen de presale artikelen zitten is natuurlijk groot. Dit maakt extra winkelen in het oude jaar natuurlijk nog een stuk leuker. Je kunt namelijk nu al gaan nadenken over wat je in het nieuwe jaar gaat dragen. Zo ben je helemaal voorbereid op het nieuwe jaar dat komen gaat. Want zelfs Zalando wenst je op deze manier een gelukkig en mode bewust 2017 toe. Bekijk onze kortingscodes. Want wie begint het nieuwe jaar nou niet goed met een nieuwe collectie in 2017?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *