supermarkt-bezorgservice-ah

Bernadett Penkov ontwerpt exclusieve collectie voor Zalando

Bernadett Penkov ontwerpt exclusieve collectie voor Zalando: Zalando wil steeds vaker exclusieve collecties in de winkel gaan aanbieden. Dit begon eerst met ontwerper Kaviar Gauche. Nu is het de beurt aan Bernadett Penkov om een exclusieve collectie voor Zalando te ontwerpen. Bernadett Penkov ontwierp al verschillende collecties voor o.a. de London Fashionweek. Het is nu de beurt om een exclusieve collectie voor Zalando te ontwerpen. De collectie is een limited edition en tijdelijk verkrijgbaar in de webwinkel. Op=op is de regel bij de nieuwe collectie. Bekijk alle kortingscodes.
bernadett-penkov-zalando-collection

Bernadett Penkov bij Zalando

Bernadett Penkov is een ontwerpster uit Berlijn. Ze heeft gestudeerd aan de gerenommeerde modevakschool ESMOD. Hier heeft ze geleerd om succesvol kleding te ontwerpen voor op de catwalks. Voor de collectie is er gebruik gemaakt van neon kleuren en geometrische lijnen. Dit is het kenmerk van Bernadett Penkov en dit is dan ook terug te vinden. Het assortiment van de ontwerpster is tijdloos en tijdelijk in de aanbieding. Dit betekent dat de kleding voor weinig geld te koop is. Een unieke kans helemaal als Bernadett Penkov nog bekender gaat worden met haar kleding. Je kan zo als één van de weinige zeggen dat je in het bezit bent van een kledingstuk van Bernadett Penkov. TIP: Ook wehkamp heeft leuke exclusieve collecties.
Bernadett Penkov kleding zalando
Penkov exclusieve collectie Zalando
De meeste kledingstukken zijn online voorzien van een filmpje. Zodat duidelijk zichtbaar is hoe de kleding er op de catwalk eruit heeft gezien. De collectie is al gelanceerd voor de Kaviar Gauche collectie. Hierdoor is de collectie al enige tijd te koop. Voor Zalando is het de reden om de rest nu in de uitverkoop te doen. Online bestellen kan al tegen hoge kortingen. Eventueel kan de gratis kortingscode Zalando gebruikt worden om nog meer korting te krijgen. Scoor online in de webwinkel korting bij Zalando op echte Catwalk kleding. Benieuwd naar de collectie en aanbiedingen? Bekijk de webshop van Zalando.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *