supermarkt-bezorgservice-ah

Dirk acties

Dirk acties

Je ziet ze dikwijls voorbij komen! De Dirk spaarzegels. Ook in oktober 2019 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Sparen voor o.a. pannen, gratis bestek, kaartjes voor de bioscoop, dierentuinen, attractieparken of gratis uit eten (dinerbon). Dikwijls zijn er Dirk acties voor gratis boodschappen. Dat is niet mis. Een schitterend cadeau met supermarkt-producten als Biologisch Extra belegen 50 stuk, Biologisch Merlot bag in box en natuurlijk Huls Boerenjongens naturel van merken zoals Gouda’s Glorie en Nevella. Soms ter waarde van €86.

De Dirk spaar acties zijn er ook vaak voor huishoudens met jonge kinderen. Niet zelden bestaan er spaarzegels voor gratis tickets voor dierentuinen & pretparken als Taman Indonesia, Kallenkote (bij Steenwijk). Vaak ontvang je een spaarzegel bij elke 6,5 euro op de kassabon. Elke week zijn er actieproducten die een spaarzegel opleveren. Hierbij kun je denken aan 4 Dirk spaarzegels bij artikelen als Leo Martin Mencía rosé en Bewust. De Dirk acties van oktober 2019 (week 42) zijn weer geweldig! Ammar (36 jaar) uit Lithoijen spaart al jaren Dirk spaarzegels. “Een uitkomst, laatst kreeg ik een complete pannenset”. en ook Dounia (49) uit Anerveen houdt van sparen. “Laatst gingen we met de kids gratis naar Speelpark Hoge Boekel. Echt top, die Dirk acties oktober 2019“.

Dirk spaaracties

Elke Nederlander en Belg wil besparen. Daarom zijn spaaracties Dirk oktober 2019 interessant. Bij bepaalde boodschappen kun jij vaak een gratis bioscoopkaartje innen of een attractiepark entree. Er zijn ook acties waarbij je kunt sparen bij Dirk voor plaatjes, bestek, glazen en pannen. Stop bijv. Cacaopoeder, Theelichten of Melkpoeder producten in je winkelmandje. Je krijg misschien wel Dirk spaarzegels. Deze kun je later inwisselen voor boodschappenpakket met boodschappen van Healthy People of Happy Protein of spaar je bij Dirk gratis toegangstickets en 2e ticket gratis voor aantrekkelijke musea. Vaak krijg je koopzegels bij besteding van 20 euro of hoger. Soms bij aankoop van producten als Zuid-Afrika huiswijn soepel rood en Frescobaldi Nipozzano Chianti Rufina, of wanneer je een grote verpakking koopt. Ga maar na of er een Dirk spaaractie geldt voor bestekzegels. Of doe mee met de mooie restaurantactie waar speciale restaurant-zegeltjes voor nodig zijn. Aimee uit Kessel heeft zo al veel bespaard. Het is niet altijd raak: soms zijn er geen Dirk zegeltjes. Hier proberen wij alle lopende acties in kaart te brengen. De volgende woensdag in oktober 2019 zoeken wij weer geldige acties. Ook jij kan dan bij Dirk sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Dirk acties ook verdere Dirk details op de pagina’s Dirk bestellen en Kortingscode Dirk.