supermarkt-bezorgservice-ah

EkoPlaza acties

EkoPlaza acties

Spaar jij ze ook? De EkoPlaza spaarzegels. Ook in oktober 2019 kun je weer deelnemen aan mooie spaaracties. Je kunt sparen voor dingen als pannen, besteksets, gratis naar de bios, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Zo nu en dan bestaan er EkoPlaza acties voor een goed gevuld boodschappenpakket. Dat is mooi meegenomen. Een doos vol met boodschappen als Kip cordon bleu roomkaas, Biologisch Volle yoghurt en/of Huls Cervelaat gesneden van merken zoals Vedax en Oliehoorn. Soms ter waarde van €72.

De EkoPlaza spaar acties zijn erg leuk voor families. Niet zelden bestaan er spaarzegels voor gratis tickets voor pretparken & dierentuinen als Amsterdam Dungeon. Vaak ontvang je een spaarzegel bij elke 9 euro aan boodschappen. Dikwijls zijn er actieproducten waar je een zegel voor krijgt. Bijvoorbeeld 8 EkoPlaza spaarzegels bij producten als Château Tour Canon Tour Canon Lalande Pomerol en Heineken Torp. De EkoPlaza acties van oktober 2019 (week 42) mag je niet missen! Pim (42 jaar) woonachtig in Petit-Hallet spaart sinds een poos ook EkoPlaza spaarzegels. “Een uitkomst, laatst kreeg ik een complete pannenset”. en ook Caro (22) uit Elversele is dol op deze acties. “Vorig jaar zijn we met de kinderen geweest naar Oud Valkeveen. Echt top, die EkoPlaza acties oktober 2019“.

EkoPlaza spaaracties

Niemand wil te veel betalen. Veel mensen vinden spaaracties EkoPlaza oktober 2019 slim. Bij bepaalde boodschappen kun je soms een gratis bioscoopkaartje innen of een attractiepark entree. Het is soms ook een optie te sparen bij EkoPlaza voor plaatjes, bestek, glazen en pannen. Plaats bijv. Wokgroente en roerbakmix, Pakjes drinken of Smoothie producten in je winkelmandje. Dikwijls krijg je dan EkoPlaza spaarzegels. Dan kom je weer in aanmerking voor een boodschappenpakket met boodschappen van De Cecco en XyliFresh. Daarnaast spaar je bij EkoPlaza gratis toegangstickets of 2e ticket gratis voor leuke voorstellingen. Normaal heb je koopzegels als je een bedrag besteed van 20 euro of extra. Bij speciale actie artikelen zoals The Frozen Butcher Lamsburger of Codorníu Vintage Rosado, of bij aanschaf van meerdere boodschappen. Ga maar na of er een EkoPlaza spaaractie geldt voor bestekzegels. Of doe mee met de mooie restaurantactie via de restaurant-zegeltjes van de supermarkt. Madeleine uit Bavikhove spaart elke maand weer mee. Het is niet altijd raak: soms zijn er geen EkoPlaza zegeltjes. Wij doen ons best lopende spaaracties te communiceren. De volgende maandag in oktober 2019 werken we de acties weer bij. Zo kun je bij EkoPlaza sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over EkoPlaza acties ook verdere EkoPlaza details op de pagina’s EkoPlaza bestellen en Kortingscode EkoPlaza.