supermarkt-bezorgservice-ah

Lidl acties

Lidl acties

Spaar jij ze ook? De Lidl spaarzegels. Ook in november 2019 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Sparen voor o.a. pannen, gratis bestek, gratis naar de bios, dierentuinen, attractieparken of een gratis etentje (dinerbon). Zo nu en dan bestaan er Lidl acties voor gratis boodschappen. Dat is natuurlijk geweldig! Een box vol met artikelen als Yealands Pinot Noir, Malbec en Excellent Franse gedroogde worst van bekende merken als Theha en Yakult. Dikwijls vertegenwoordigen deze een waarde van €23,5.

De Lidl spaar acties zijn ook leuk voor kinderen. Niet zelden bestaan er spaarzegels voor gratis kaarten voor dierentuinen en pretparken als Zee Aquarium Bergen aan Zee, Bergen aan Zee. Het werkt simpel: je ontvangt een spaarzegel bij iedere 4,5 euro die je uitgeeft in de supermarkt. Soms zijn er actieproducten. Denk aan 10 Lidl spaarzegels bij boodschappen als WR Rootbeer en Spa Fruit bosvruchten light. De Lidl acties van november 2019 (week 46) zijn zeer interessant! Brandon (33 jaar) woonachtig in Eliksem spaart al jaren Lidl spaarzegels. “Handig, een nieuwe bestekset”. en Annabelle (27) uit Vaulx-lez-Chimay spaart mee! “Kort geleden had ik een kaart vol, en kreeg ik kaarten voor Natuurcentrum Ameland , Ameland. Echt top, die Lidl acties november 2019“.

Lidl spaaracties

Iedereen houdt van gratis producten. Veel mensen vinden spaaracties Lidl november 2019 aantrekkelijk. Bij specifieke boodschappen kun jij vaak een gratis bioscoopkaartje ontvangen of een attractiepark kaartje. Ook is het mogelijk te sparen bij Lidl voor plaatjes, bestek, glazen en pannen. Leg bijvoorbeeld Zoete drop, Nootjes of Ontbijtspek boodschappen in jouw mandje. Niet zelden ontvang je dan Lidl spaarzegels. Deze kun je later inwisselen voor boodschappenpakket met spullen van California en Canisius. Ook spaar je bij Lidl gratis toegangstickets of 2e ticket gratis voor nieuwe parken. Vaak krijg je koopzegels bij besteding van 5 euro en meer. Wanneer je boodschappen koopt als Danone Danio mango-kiwi-banaan en Almhof Volle kwark vanille, of een voordeelverpakking. Bekijk ook of er een Lidl spaaractie is met bestekzegels. Of profiteer van een restaurantactie waar jij restaurant-zegeltjes voor kunt verzamelen. Safiya uit Herwen slaat geen enkele actie over. Er zijn niet altijd Lidl zegeltjes. Op deze website delen we actuele spaaracties. De volgende donderdag in november 2019 speuren we naar werkende acties. Zo kun je bij Lidl sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Lidl acties ook verdere Lidl details op de pagina’s Lidl bestellen en Kortingscode Lidl.