supermarkt-bezorgservice-ah

Magda acties

Magda acties

Spaar jij ze ook? De Magda spaarzegels. Ook in november 2019 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Zo zijn er spaar acties voor pannen, gratis bestek, gratis bioscoop tickes, dierentuinen, attractieparken of een gratis etentje (dinerbon). Soms zijn er ook Magda acties voor gratis boodschappen. Dat is mooi meegenomen. Een doos vol met supermarkt-producten als Lenz Moser Grüner Veltliner, Jacob’s Creek Shiraz Cabernet en Casa Lapostolle Chardonnay van bekende merken als Barilla en Weerribben Zuivel. Dikwijls vertegenwoordigen deze een waarde van €32,5.

De Magda spaar acties zijn erg leuk voor families. Vaak heb je spaarzegels voor gratis kaarten voor pretparken en dierentuinen zoals Attractiepark Slagharen. Meestal krijg je een spaarzegel bij elke 5 euro die je uitgeeft aan boodschappen. Soms ontvang je een zegel bij een product. Denk aan 2 Magda spaarzegels bij boodschappen als De Halve Maan Brugse zot blond en/of Scholfilet. De Magda acties van november 2019 (week 46) zijn zeer interessant! Boaz (32 jaar) woonachtig in Xhendremael spaart al enige tijd ook Magda spaarzegels. “Ik spaar graag voor nieuwe glazen”. en ook Yentl (23) uit Andrimont is dol op deze acties. “Vorig jaar zijn we met de kinderen geweest naar Wildlands Adventure Zoo Emmen, Emmen. Ik houd er wel van, die Magda acties november 2019“.

Magda spaaracties

Niemand wil te veel betalen. Daarom zijn spaaracties Magda november 2019 slim. Bij bestelling van boodschappen kun je dikwijls een gratis bioscoopkaartje incasseren of zo’n attractiepark dagje. Ook is het mogelijk te sparen bij Magda voor glazen, pannen, bestek en plaatjes. Stop bijv. Luxe chocolade, Pangasius of Ribkarbonade spullen in jouw wagentje. Wellicht ontvang je Magda spaarzegels. Deze kun je later inwisselen voor boodschappenpakket met artikelen van Pampers of Maaslander. Ook spaar je bij Magda gratis toegangskaartjes en 2e kaartje gratis voor leuke parken. Normaal heb je koopzegels bij een winkelwagentje van 5 euro of meer. Bij speciale actie artikelen zoals Geklopte slagroom kant-en-klaar of Williams & Humbert Sherry Pedro Ximénez, of wanneer je een grote verpakking koopt. Controleer direct of er ook een Magda spaaractie geldt voor bestekzegels. Of bekijk een restaurantactie met de restaurant-zegeltjes actie van de super. Yarah uit Anjum doet mee aan elke actie. Er zijn niet altijd Magda zegeltjes. Hou daarom deze website goed in de gaten. De volgende donderdag in november 2019 zoeken wij weer geldige acties. Dan kan jij bij Magda sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Magda acties ook verdere Magda details op de pagina’s Magda bestellen en Kortingscode Magda.