supermarkt-bezorgservice-ah

OKay acties

OKay acties

Je ziet ze dikwijls voorbij komen! De OKay spaarzegels. Ook in november 2019 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Je kunt sparen voor dingen als pannen, besteksets, kaartjes voor de bioscoop, dierentuinen, attractieparken of gratis uit eten (dinerbon). Zo nu en dan bestaan er OKay acties voor gratis boodschappen. Dat is natuurlijk geweldig! Een doos vol met producten als Picpoul de Pinet les Mouginels, Captain Morgan Rum & cola en Glen Moray Malt whisky van goede merken zoals MAMA en Zwanenberg. Gratis boodschappen met een waarde van soms wel €71.

De OKay spaar acties zijn ook interessant voor gezinnen. Soms krijg je bij boodschappen spaarzegels voor gratis tickets voor pretparken en dierentuinen zoals Apenheul, Apeldoorn. Hoe dit werkt? Vaak krijg je een spaarzegel bij elke 8,5 euro die je uitgeeft aan boodschappen. Elke week zijn er actieproducten die een spaarzegel opleveren. Hierbij kun je denken aan 6 OKay spaarzegels bij producten als Mona Kwark halfvol aardbei en/of Volkoren bollen. De OKay acties van november 2019 (week 46) zijn uitstekend. Daan (31 jaar) uit Helenaveen spaart al enige tijd ook OKay spaarzegels. “Een uitkomst, laatst kreeg ik een complete pannenset”. en ook Fayen (36) uit Borgloon is dol op deze acties. “Kort geleden had ik een kaart vol, en kreeg ik kaarten voor Zoo Veldhoven, Veldhoven. Hartstikke attent, die OKay acties november 2019“.

OKay spaaracties

Iedereen houdt van gratis producten. Veel mensen vinden spaaracties OKay november 2019 slim. Bij bepaalde boodschappen kun jij geregeld een gratis bioscoopkaartje krijgen of juist een attractiepark dagje. Ook is het mogelijk te sparen bij OKay voor glazen, pannen, bestek en plaatjes. Plaats bijv. Wokgroenten, Pandan rijst of Intimiteit artikelen in jouw mandje. Dikwijls krijg je dan OKay spaarzegels. Deze kun je later inwisselen voor boodschappenpakket met artikelen van Bertolli en Pampers. Ook spaar je bij OKay gratis toegangskaartjes en 2e ticket gratis voor leuke uitjes. Normaal heb je koopzegels bij een winkelwagentje van 15 euro en meer. Bij speciale actie artikelen zoals Celebracion Caipirinha of Grill & steak kip gekruid, of bij aanschaf van meerdere boodschappen. Bekijk ook of er een OKay spaaractie is via de bestekzegels. Of spaar mee met de restaurantactie waar jij restaurant-zegeltjes voor kunt verzamelen. Emma uit Eleveld heeft zo al veel bespaard. Er zijn niet altijd OKay zegeltjes. Hier proberen wij alle lopende acties in kaart te brengen. De volgende donderdag in november 2019 zoeken wij weer geldige acties. Zo kun je bij OKay sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over OKay acties ook verdere OKay details op de pagina’s OKay bestellen en Kortingscode OKay.