supermarkt-bezorgservice-ah

Prima acties

Prima acties

Het is vast niet onbekend voor jou! De Prima spaarzegels. Ook in juli 2020 zijn er weer veel spaaracties. Je kunt sparen voor dingen als pannen, gratis bestek, bioscoopkaarten, dierentuinen, attractieparken of een gratis etentje (dinerbon). Zo nu en dan bestaan er Prima acties voor gratis boodschappen. Dat is natuurlijk geweldig! Een doos vol met producten als Jopen Life’s a beach session IPA, L’OR Espresso lungo profondo en natuurlijk Lindeman’s South Africa Cabernet Merlot van goede merken zoals Jori en Malibu. Dikwijls vertegenwoordigen deze een waarde van €62.

De Prima spaar acties zijn ook interessant voor gezinnen. Af en toe zitten er bij de boodschappen spaarzegels voor gratis tickets voor pretparken en dierentuinen zoals Reptielenzoo Iguana, Vlissingen. Hoe dit werkt? Vaak krijg je een spaarzegel bij elke 18 euro die je uitgeeft aan boodschappen. Soms ontvang je een zegel bij een product. Een voorbeeld is 9 Prima spaarzegels bij producten als De Zaanse Hoeve Yoghurt Griekse stijl en Ballantine’s Blended Scotch whisky. De Prima acties van juli 2020 (week 28) zijn uitstekend. Rafi (38 jaar) woonachtig in Hoogezand spaart al jaren Prima spaarzegels. “Een uitkomst, laatst kreeg ik een complete pannenset”. en ook Robine (51) woonachtig in Kerkenveld houdt van sparen. “Onlangs heb ik nog gespaard voor tickets voor Berkenhof ’s Tropical Zoo & Vlindertuin, Kwadendamme. Hartstikke attent, die Prima acties juli 2020“.

Prima spaaracties

Wie houdt er niet van gratis producten? Daarom zijn spaaracties Prima juli 2020 handig. Bij aankoop van boodschappen kun je soms een gratis bioscoopkaartje incasseren of zo’n attractiepark entree. Natuurlijk kun je ook sparen bij Prima voor bestek, plaatjes, pannen, en glazen. Plaats bijv. Dille, Soepvlees of Honden boodschappen in jouw wagentje. Dikwijls krijg je dan Prima spaarzegels. Hiermee spaar je voor een boodschappenpakket met artikelen van Imperial en De Bron of spaar je bij Prima gratis toegangstickets of 2e ticket gratis voor leuke parken. Normaal heb je koopzegels bij een winkelwagentje van 15 euro en meer. Af en toe 1+1 gratis bij Dom. de la Vougeraie Beaune Blanc en Kaiserbroodjes, of bij aankoop van 2 artikelen. Bekijk ook of er een Prima spaaractie is via de bestekzegels. Of doe mee met de mooie restaurantactie waar speciale restaurant-zegeltjes voor nodig zijn. Alida uit Bakel slaat geen enkele actie over. Het is niet altijd raak: soms zijn er geen Prima zegeltjes. Op deze website delen we actuele spaaracties. De volgende donderdag in juli 2020 bekijken we de nieuwe acties. Snel en makkelijk bij Prima sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Prima acties ook verdere Prima details op de pagina’s Prima bestellen en Kortingscode Prima.