supermarkt-bezorgservice-ah

Spegelaere acties

Spegelaere acties

Je kent ze wel! De Spegelaere spaarzegels. Ook in november 2019 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Je kunt sparen voor dingen als pannen, besteksets, bioscoopkaarten, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Zo nu en dan bestaan er Spegelaere acties voor een gratis boodschappenpakket. Dat is natuurlijk geweldig! Een mooi pakket met producten als &samhoud Aspergeburger, Mister Kitchen’s Rabarcello en natuurlijk Remia Bakken & braden van goede merken zoals Saimin en Bambix. Gratis boodschappen met een waarde van soms wel €62,5.

De Spegelaere spaar acties zijn erg leuk voor families. Soms krijg je bij boodschappen spaarzegels voor gratis kaarten voor pretparken en dierentuinen als Familiepark Drievliet. Het werkt simpel: je ontvangt een spaarzegel bij iedere 2,5 euro die je uitgeeft aan boodschappen. Dikwijls zijn er actieproducten waar je een zegel voor krijgt. Een voorbeeld is 3 Spegelaere spaarzegels bij boodschappen als Galbani Toast alla mozzarella of Huls Salami gesneden. De Spegelaere acties van november 2019 (week 46) zijn zeer interessant! Mateo (28 jaar) uit Poulseur spaart al jaren Spegelaere spaarzegels. “Handig, een nieuwe bestekset”. en ook Mia (43) uit Tienray spaart mee! “Kort geleden had ik een kaart vol, en kreeg ik kaarten voor Kabouterland. Hartstikke attent, die Spegelaere acties november 2019“.

Spegelaere spaaracties

Niemand wil te veel betalen. Om die reden zijn spaaracties Spegelaere november 2019 slim. Bij aankoop van boodschappen kun je soms een gratis bioscoopkaartje krijgen of juist een attractiepark ticket. Ook is het mogelijk te sparen bij Spegelaere voor pannen, plaatjes, bestek of glazen. Stop bijv. Fruithapjes, Messen of Italiaanse diepvries maaltijd artikelen in je winkelwagen. Niet zelden ontvang je dan Spegelaere spaarzegels. Daarmee spaar je voor een gratis boodschappenpakket met artikelen van La Villa of Yogood. Ook spaar je bij Spegelaere gratis toegangskaartjes en 2e kaartje gratis voor leuke uitjes. Normaal heb je koopzegels bij een bestelling vanaf 5 euro of meer. Soms bij aankoop van producten als Alpro Amandeldrink dark choco en Milner Gerijpt 3 plakken, of wanneer je een grote verpakking koopt. Check nu of er een Spegelaere spaaractie met speciale bestekzegels. Of bekijk een restaurantactie via de restaurant-zegeltjes van de supermarkt. Romée uit Huppaye spaart elke maand weer mee. Houd er rekening mee: er zijn niet altijd Spegelaere zegeltjes. Wij doen ons best lopende spaaracties te communiceren. De volgende maandag in november 2019 bekijken we de nieuwe acties. Snel en makkelijk bij Spegelaere sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Spegelaere acties ook verdere Spegelaere details op de pagina’s Spegelaere bestellen en Kortingscode Spegelaere.