supermarkt-bezorgservice-ah

Zalando gaat het assortiment uitbreiden

Zalando gaat het assortiment uitbreiden: Profiteren van de concurrentie dit is iets waar Bol.com heel veel succes mee had. In de afgelopen jaren is het in deze webwinkel mogelijk geworden om online bestellingen te plaatsen bij de concurrentie. De betaling verliep gewoon via Bol.com en je kon dezelfde service verwachten. Zalando gaat binnenkort met hetzelfde systeem beginnen. Dit betekend dat je online bestellingen kan plaatsen bij de concurrentie via Zalando. De concurrentie is misschien zelfs goedkoper dan Zalando zelf. Waardoor je bespaart, maar je wel dezelfde service kan verwachten zoals je al gewend bent.

Assortiment Zalando

Als je via Zalando bij de partners besteld dan kan je gebruik maken van gratis verzenden en retourneren. Alle bestellingen lopen via Zalando zelf en de verzending gebeurd met TNT Post. Dit zijn enkele voorwaarden waar de nieuwe partners van Zalando aan moeten voldoen. Zalando vraagt echter een commissie per verkocht product via hun website. Dit levert veel extra voordeel op voor de klanten van Zalando en de partners. Op dit moment is Zalando al met 20 webshops in gesprek. Hier zitten ook een aantal grote Nederlandse merken tussen. We kunnen dus een flinke uitbreiding in het assortiment van Zalando verwachten.
assortiment zalando
Artiklen bij Zalando
Zalando wil hiermee een nog breder aanbod gaan aanbieden. De eerste proef is al gestart en dit is met Noppies. Het grootste voordeel hiervan is dat je de producten net als bij Zalando 100 dagen op zicht mag houden. Nog een groot voordeel is dat je de Zalando kortingscode bij de partners kan gebruiken. Hierdoor haal je veel meer kortingen uit grote merken die je anders bij de concurrent koopt. Het is voor jou dus een absolute win win situatie dat je nu kan gaan shoppen bij partners via Zalando. Wij kunnen niet wachten tot we de Zalando kortingscode bij partners kunnen gebruiken in het uitgebreide assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *