supermarkt-bezorgservice-ah

Zalando verkoopt vanaf nu keukenaccessoires

Zalando denkt al lang niet meer alleen aan het verkopen van kleding. Vanaf nu kunnen klanten bij Zalando terecht voor het kopen van keukenaccessoires. Volgens Zalando is het een eenvoudige stap om niet alleen mode te verkopen, maar ook keukenaccessoires. Als bedrijf willen ze graag een sfeer meegeven. Dit doen ze in de kleding van de klant en nu ook in de keuken. Bekende merken binnen de keukenwereld zijn terug te vinden in de webwinkel. De gerenommeerde merken zijn o.a. Eva Solo, Joseph Joseph, Zak en het eigenmerk Zalando Home. Koop ze voordig met een zalando kortingscode.

Oneindig veel Zalando kookgereedschap.

De zorgvuldig geselecteerde collectie bestaat uit oneindig veel kookgereedschap. Tientallen snijplanken, diverse kookgerei en kruidenpotjes zijn te vinden binnen de collectie van Zalando. Ze zijn allemaal vrolijk vormgegeven, waardoor ze niet alleen leuk zijn om te gebruiken, maar ook mooi in de keuken staan. Naast het kookgereedschap kunnen klanten terecht voor diepvriesbakjes en verhoudbakjes. Denk aan broodmandjes of bakjes om snoep in te bewaren voor op het aanrecht. Aan van alles is gedacht binnen de keukenaccessoires van Zalando.
zalando keukenspullen
Keukenaccessoires een extra toevoeging voor de Wonen productlijn.
De keukenaccessoires van Zalando zijn een extra toevoeging voor de nieuwe wonen productenlijn. In de wonen productenlijn zijn bekende merken te vinden voor in de badkamer, slaapkamer, woonkamer, studiekamer, eetkamer, kinderkamer, gang en tuin. Zalando wordt hiermee steeds meer een warenhuis. De webwinkel richt zich al een hele tijd niet meer op alleen schoenen. Met deze nieuwe toevoegingen breiden ze het assortiment weer opnieuw uit. In de toekomst hoopt Zalando nog meer toe te voegen binnen het assortiment wonen. Klanten kunnen de website goed in de gaten houden voor een leuk cadeautje met de kerst uit de webwinkel gigant. Tussen de keukenaccessoires staan al leuke vormpjes voor cakejes met de kerstdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *